Bydelsmødre får egen Líf Laga-etikett!

Juiceprodusentene Líf Laga lanserte i dag den nye “Groruddalskassa”, en samling av 8 forskjellige etiketter der personer eller prosjekter som betyr noe spesielt for Groruddalen er presentert. Bydelsmødre er på en av dem! 

“Dette er mennesker og prosjekter som setter dalen på kartet med et positivt fortegn”, skriver Líf Laga på Facebook. 

Líf Laga lager og selger en epledrikk som skal generere midler til gode formål i samfunnet, først og fremst til Líf Laga-fondet, som har som mål å forhindre utenforskap. De skaper møteplasser for alle i eplehagene i Groruddalen. Sammen med mindreårige enslige flyktninger og frivillige i alle aldre, går ungdom fra Groruddalen på “etisk epleslang” i eplehagene. På Askin Frukt- og Bærpresseri blir eplene presset til en deilig eplejuice, som blir solgt på flaske. Noe av overskuddet fra salget går til Redd Barna og deres arbeid med mindreårige på mottak. 

På etikettene til Groruddalskassa finner vi, i tillegg til Bydelsmødre, Marianne Borgen, Zeshan Shakar, Jan Bøhler, Samsaya, Hkeem og Linje 5. 

Tusen takk til Líf Laga for en nydelig etikett og for at dere anerkjenner det gode arbeidet de frivillige bydelsmødrene gjør i Groruddalen. Vi anbefaler alle å prøve denne fantastiske epledrikken som også kommer fellesskapet til gode!HVOR FINNER DU OSS?

BM – Bydelsmødre

c/o Tøyen Unlimited

Kolstadgata

0652 Oslo

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

KONTAKT OSS

© 2019 BYDELSMØDRE